Äntligen börjar gäddfisket att lossna!!!

Efter många pass på både storsjö och gruckarna har jag och stefan slitit efter storgäddan. många snipor har landats, och ett antal tappade storgäddor, men denna är den första större gädda som vi lyckats att landa. Fisken var på metern och vägde 7750g. Troligtvis har gäddfisket varit så pass segt pga höga vattentemperaturer. Men nu börjar äntligen gäddfisket att bli bra. Så nu är det bara bara tian som saknas ;)


Kommentarer
Postat av: Jonas

Tja,

Hur bra är gäddfisket? Blev sjukt sugen på komma upp men då måste fiske va "igång" då jag har 60mil:)

Hur mycket tid har du och Stefan lagt på jaga gädda i September?

Ha de gött!

Hälsningar Jonas (Vi va uppe för 4 veckor sedan och körde gädda).

2011-09-27 @ 19:16:39
Postat av: Anonym

Tjena!! jag tror att gäddfisket är mycket bättre i sep/oktober och att det hälst ska det nog vara minus grader på natten. vi har fiskat alldeles för lite om du frågar mig, kanske en 5 pass.Fisket här är bra och vi har tappat en del stora också. Vi kör för det mästa flötsetrolling vilket kan vara mycket segt ibland, men är förmodligen den bästa metoden för stor gädda, om man nu kan vattnet och gör allt rätt. nackdelen är att om man är ny i ett vatten så hinner man inte fiska av så stora ytor. Därför är det bra om man vet lite ställen sen innan eller fiskar med någon snabbare metod där man snabbt sveper förbi ställen som man tror kan ge fisk. Jag lägger upp fler bilder om vi får något stort framöver.

2011-09-28 @ 14:32:10
Postat av: Jonas

Tja,

LÅter kanon, vi kan ju vattnen rätt bra efter 1 vecka. Vi hade ju båtarna med oss så vi kan de flesta ställena som Stefan visat oss. Lämna gärna regelbunden information så kommer jag i ilfart när du rapporterar "bra" fiske. Berätta gärna när det börjar bli minus på nätterna.

Tack för info

2011-09-29 @ 19:33:30
Postat av: Anonym

okej det ska jag göra, än så länge har det varit 3 frostnätter. Men vädret går upp och ner hela tiden, i helgen fiskade vi med T-shirt med en 20 grader, och sen på natten blev det minus. Men jag lägger upp bilder på bloggen om vi får något större.

2011-10-05 @ 09:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0