BINGO !!!

Nu tänkte jag chokera och skriva ett inlägg innan det börjar rulla in mindre påhopp i gästboken.
Idag har det varit riktigt fint väder bortsett från 20 minuter då det spöregnade, vattenflödet är kanon 16.6 kubik.
Och det roligaste är att det har tagits en öring på 4,5 kilo i sölvbacka, det är iallafall den informationen vi har fått. Men tidsnog så brukar det komma fram lite mera, foton och så. Sen gick det rykten om att det hade tagits en öring på 3 men när vi grävde djupare så blev det en öring på 55 cm.
Det börjar även bubbla i Storån, det har varit en hel del stor fisk i rörelse och igår togs det en harr på kilot där. Vattentempen i sölvbacka var i förra veckan 15 grader vilket är bra. Trots regnet förra veckan har vattnet i sölvbacka legat på väldigt bra nivåer, de började att höja vattnet förra måndagen och höjde cirkus 1.5 kubik per dag hela veckan och nu som sagt ligger det på 16.6.
I tisdags kom Ragnar P med bihang hit, tredje gången på en månad. Så ska det se ut, dåligt fiske på andra ställen men inte i Storsjö. Peter och Sussie kom också hit förra vecka p.g.a dåligt fiske så vad säger man, Storsjö rocks.
Och ni som hade tänkt komma hit och fiska här kommer ett tips från coachen, lämna femman hemma ta med er sjuan eller åttan istället, plocka med er pannlampan och börja inte och fiska före klockan 10 på kvällen. Det här är alltså receptet på stor öring och förresten jag höll på att glömma det viktigaste, lämna harörenymferna hemma och ta med er stora svarta streamers med längder runt 7-10 centimeter på vingen. Och ni som spinnfiskar gäller stora svarta tobys och flytande wobblers som man kan arbeta med i strömmen.
Skitfiske på er allihopa
/Robban

Kommentarer
Postat av: Sussi & Peter

Vi ska självklart göra precis som coachen säger!!( nästan i alla fall ) ;o) Givetivs är det Storsjö som rockar fett när man nu så här i efterhand har fått kvitto på hur illa det är på andra platser!!

2010-08-05 @ 23:35:42
URL: http://schatzisfiske.blogg.se/
Postat av: Ulf

Bra. Nu har de stora fiskarna gått upp.Hoppas Sussi o Peter får sin snia fiskar varma.

Jag dyker snart upp.

2010-08-06 @ 21:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0