Efter regn kommer knott 2/7



Nu har Bosse åkt på semester några dagar, så i hans frånvaro delar Robban, Emil, Stefan och praktikanerna Olle och Nicklas på bossens ansvar. Det är knappt, men hittills har vi klarat oss:)

Sölvbacka ligger på 23 kubik och borde fortsätta att sjunka undan pga bristen på regn, värmen har i dagarna varit på gränsen outhärdlig åtminstone i köket där tempen legat på 35 grader.  
 Vi hade ett oväder med regn och dunder som passerade över campen för några dagar sedan, efter regnet har det kläckt småsvadan (knott) i stora mängder, och fiskekoncentrationen har blivit lidande för fåran del, hoppas att gästerna är mer hårdhudade:-)
 Det som kläcker för tillfället är knott och mygg, och några nattsländor i olika strl. Danican är inne på slutspurten nu, och har nog kläckt färdigt för i år snart. Igår togs det en harr på 54 cm i storån, och en öring på 1,6 kg i skärkan uppströms dalsjön.

Ett gäng goa göteborgare som bott här i snart två veckor åker hem i morgon, de har tagit lite fin harr i sölvbacka och riktigt fin öring i björnsjön. Den största öringen vägde 1.7 kg!


Björnsjö öring 1,2 kg tagen på vulgatanymf



Björnsjö öring 1,7 kg tagen på nymf



kolla även in på http://www.fiskeaventyr.se där ni kan läsa om två gästers fiskeäventyr här i storsjö, fina bilder utlovas.

Slut för denna gång!

Emil & alltid välkommna gästskribenten Robert M

Kommentarer
Postat av: Sussi

Gött att se så fina fiskar!! Kommer att sakna göteborgarna när vi kommer upp vända 2!!

Kommer däremot inte att sakna knott och andra otyg så jag hoppas de "torkar" ut framöver!!

Skitfiske och hälsa alla på campen!

2009-07-02 @ 20:46:10
URL: http://schatzisfiske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0