Vädet klarnar och knottmolnen försvinner?

Chefsbloggaren har vait ledig under några dagar nu så därför blev det inget skrivet igår, och tyvärr har jag inte några bilder att lägga ut än heller. Givetvis kommer jag vika ut ifall det dyker upp något under veckan.
Förhoppningsvis får vi bättre väder nu till veckan än förra då det regnade och blåste lite för mycket. '

Vattenståndet i Sölvbacka har nu landat på 11 m3/s. Vissa av platserna som tidigare varit intressant har nu försvunnit, medans nya fina platser ploppat fram. Själv ska jag ta tillfället i akt och spana efter fina hålor och hur bottenstukturen ser ut på en vissa platser. Förhoppningsvis leder dessa studier till bättre fiske på högvatten senare. Det är ju roligt att spekulera även om det sällan ger något resultat:)

I övrigt så har det nästan tagits några riktigt stora öringar ute på storsjön sista veckan. Tyvärr lossnar de största av anledningar som vi sportfiskare ofta inte kan påverka (enligt oss själva iaf). Siken har även simmat upp i strömmarna och sjöarna och under de sista två veckorna har det tagits sik på mellan 1 - 2,4 kg. Enligt många är även rödingen ovanligt på hugget för årstiden, då de oftast kan stå och tjura på botten. Rotsjöarna och Björnåbergstjärn har levererat många fina rödisar.

Vi tillägnar denna detta inlägg till Jörgen som inte fick ledigt denna vecka för att fiska i storsjö:(


Kommentarer
Postat av: Martin (store lillbrorn)

Åfifan, har chemil gått och blivit en bloggare? trevligt :)



Leta fram nå fina hotspots till vi kommer! Hare!

2008-07-24 @ 11:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0