Skiftbyte i personalen 15/7

Under veckan som varit har Bosse varit ledig, så under tiden har Peter Belin stånkat och härjat i köket och bakom baren. När bellan gick av skiftet efter en del punk och dålig humor fick Robert Martinsson åter visa vart skåpet skulle stå. Imorgon ska vi spika ihop en fiskfälla och placera ut i Henån för att räkna/mäta/väga öringar som snart vandrar uppströms inför leken. Det går årligen upp öringar på över 4 kg i den lilla ån, så om ni ser en bild på nån ur personalen inom en snar framtid med en stor öring så är det garanterat en fisk fångad i fällan och inte på spö.

Annars har fisket gått trögt under veckan trots att sölvbacka har lagt sig på stabila 20 m3/s igen. Storån har visat upp 2 harrar på över 1,2 kg. Och en sik på 2,4 kg har bärgat ur sölvbacka. En annars trevlig nyhet är att fisket i Storsjön kommit igång. Stefan som jobbar i köket har under de senaste dagarna dragit upp många öringar en en topp på 1,5 kg.



På Bilden ser vi Mats som deltog i denna veckas kastkurs. En trevlig kille som inte gav upp hoppet trots orkanvindar under större delar av dagen.


nu ska vi ner till sölvbacka och fika, och ev fiska nån timme.

Hejja!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0