070726

Nu är jag tillbaka igen så nu ska ni få höra vad som har hänt de sista dagarna.
Men nu tänkte jag skriva lite om läget. Vattnet i Sölvbacka har de sänkt till 9 kubik, det har regnat lite idag men det är nog inte tillräckligt för att de ska höja vattnet. Öringsfisket på sjön har varit bra i veckan, bra med fisk mellan 1 och 1.5. I Sölvbacka har också fisket varit rätt så bra, sik på drygt 1.7, harr på nästan 8 hekto och 6 st öringar mellan 0.5 och 1.2. Det var in en herre idag som campar nere vid Sölvbacka och han hade tappat en öring som han tippade vägde runt 4, han hade haft öringen alldeles inne vid land men öringen sprattlade till och gick lös.
Surt, man vet ju själv hur glad man skulle bli om man tappade en öring i den storleken.
Sen har det kommit upp en fin röding ur Västra Rotsjön på 1.7, men det är långt ifrån den största i år. Den största rödingen i år vägde 3111 g, faktiskt tagen av samma herre som tog rödingen på 1.7 igår.
I kväll känns luften lite friskare efter regnet idag så det känns som om det skulle kunna vara läge för stor fisk i kväll. Jag själv ska ner till strömmarna i kväll och ta en riktig bamsing :), nej man får väl hoppas att det blir något över huvudtaget.
Det kom en ny praktikant från Forshaga i måndags, Johan Asplund. Han ska vara här i 3 veckor och se hur en slipsten skall dras, eller hur en fluglina skall sträckas.
Igår pajade avloppet i servicehuset, katastrofen var nära. Men nu är det fixat så det är bara resten kvar (skiten).
Det var allt för mig för tillfället.

Simma lugnt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0